Skadeskjutet gäng i sista sammandraget för säsongen (mars 2015)
2021-07-14 17:28

Efter många sjukdomar i sista stund så blev det tillslut 11 tappra tjejer som gav sig av emot Åsa för att ta sig an säsongens sista matcher.
Ledarstaben kom fram till att vi var för få för att kunna matcha 2 lag och beslutade att slå ihop lagen för att tjejerna skulle orka. Nu blev det ju mycket innebandy ändå eftersom det blev hela 6 matcher. En liten snabbfika hann vi med mellan match 4 & 5 annars gick det i ett hela tiden, Men som vanligt så skötte tjejerna sig med den äran och kämpade på som vanligt med ett leende på läpparna. Vi blandade så gott vi kunde och vi tror nog att alla fick spela med alla.
Nu återstår endast några träningar (titta i kalendern) innan Kustens gemensamma avslutning i Haverdalshallen äger rum den 15/4.