Hemmapremiär (nov 2015)
2021-07-14 17:33

Då var hemmapremiären avklarad och alla skötte sig som vanligt utmärkt.
Dagens facit blev 10 gjorda mål och 9 insläppta på 2 matcher. Det är naturligtvis bra att göra 10 mål med det som är extra bra är att vi hade väldigt många olika målgörare, det bådar gott inför framtiden.
Flera av tjejerna gjorde sin allra första innebandymatch någonsin och det gjorde dem med den äran. Kul oxå att se att tjejerna försöker passa bollen och använda sargen i uppspelen som vi tjatar mycket om på träningarna.

Vi kommer att spela 1 sammandrag till innan juluppehållet, lördagen den 19/12 i Fyllingehallen. Vi är medvetna om att detta är i det senast laget och kanske mitt i julstöket. Vet ni redan nu att ni är bortresta eller inte kan av annan anledning så meddela det omgående till någon av ledarna.

Stort tack för idag och extra tack till sekretariat & kioskpersonalen.
/Monkan & Otto