Resultat föräldramatch 6 april 2016
2021-07-14 17:34

Kvällens drabbning blev en jämn och händelserik match. Det var två taggade lag som äntrade planen och matchen började lite trevande men efter ett par minuter så tog tjejerna ledningen. Men föräldrarna ville annat och kvitterade och tog sedan ledningen med 2-1. Strax innan pausvilan så kvitterade dock tjejerna och halvtidsresultatet 2-2 kändes rättvist.
Inför andra perioden så tänkte nog de flesta att konditionen skulle bli avgörande till tjejernas fördel men det visade sig att föräldrarna inte fuskat med försäsongsträningen. De tog snabbt ledningen och den stod sig ända tills det bara var några minuter kvar då tjejerna mycket välförtjänt lyckades kvittera till 4-4. Med bara sekunder kvar så lyckades domaren hitta en straff(med hjälp av tränaren) kanske lite tveksam men har domaren dömt så är det det som gäller. Efter en väl placerad straff så stod tjejerna till slut som segrare.
Bra kämpat samtliga!