Tack å tack (dec 2016)
2021-07-14 17:37

Vilken höstsäsong vi haft!
Tjejerna tar enorma kliv i sin innebandyutveckling för varje träning och match som går och det är även roligt att se de många nya kompisrelationerna som bildas, vår lilla grupp verkar trivas ihop.
Vi slipar på teknik med passningar mm så mycket vi kan och det blir som sagt hela tiden bättre. MEN kämpaglöden samtliga visar upp så fort det kommer till match är härlig att se och det kommer man ofta långt på. Man ska ju inte prata resultat i dessa åldrar men jag kan ändå inte låta bli att tänka på att tjejerna är obesegrade i år, 5 vinster och 1 oavgjord.
Tack för att vi får vara med och leda denna goa grupp och tack oxå för presenterna vi fick i samband med gårdagens sammandrag.
Tack även för all hjälp, ni fick som vanligt mycket beröm ifrån gästande lag för ett bra arrangemang. Lagkassan ökade oxå med en hel del.
Många tack blev det men nu tar vi ett välförtjänt jullov och ses igen onsdagen den 11/1-2017.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
Monkan & Otto