SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Damjuniorer
Ett tufft Warbergsspelen avslutat (apr 2017)
2021-07-14 17:38

Efterlängtade Warbergsspelen är slut för detta år och även om inte resultaten gick vår väg p.g.a. lite för tufft motstånd så har det som vanligt varit väldigt roligt att tillbringa helgen med alla goa tjejer. Tjejerna kämpar och sliter som vanligt ute på planen och det är inte lätt när man möter tjejer som är större och starkare än merparten av våra krigare. Vid sidan av planen handlar det mycket om att umgås, ha roligt och stärka lagsammanhållningen. Även om det ibland uppstår lite konflikter här och där för att man bor så tätt inpå varandra så är det mestadels glada miner och mycket skratt. Lite sömn har det varit gott om. Precis som det ska vara när man är på cup! :)

Trots att resultaten inte gått vår väg har det varit en väldigt lärorik helg, både för tjejerna och oss tränare. Erfarenheter både på och utanför planen som vi i framtiden med all säkerhet kommer att ha nytta av.

Tack för denna helg!
Carina, Monkan & Otto

 
Våra sponsorer