Vi är kusten vi är bäst vi är de som kämpar mest åååå Kusten (okt 2017)
2021-07-14 17:39

Denna hejaramsa ljöd idag i Tvååkers idrottshall när säsongens första sammandrag i flickor blå svår gick av stapeln. Nytt för i år är att vi spelar på fullplan även i våra sammandrag. Man kanske skulle kunna tro att tjejerna skulle vara lite vilsna på denna stora planen men de såg väldigt hemtama ut.
Som vanligt är vi väldigt bra på att försvara oss. Endast 3 insläppta på 2 matcher talar sitt tydliga språk. Vi pratade innan matchen om att när vi får tag på bollen så ska vi försöka att inte bara "tjonga" iväg den utan verkligen försöka titta upp och se om någon av kompisarna är spelbar och försöka få iväg bollen till just henne. Detta löstes med bravur. Fantastiskt roligt och se hur ni försöker att verkligen göra det vi pratar om och många många gånger lyckades ni oxå.

Tack för underhållningen
Carina & Otto