Sammandrag, säsongsavslutning & uppstart (dec 2017)
2021-07-14 17:41

Årets sista sammandrag arrangerades hemma i Haverdalsborgen och som vanligt lyckades vi få till ett grymt bra och välordnat arrangemang med kak- och toastförsäljning som tillfaller vår egen lagkassa. Bra jobbat alla inblandade!
Gruppen har successivt vuxit och vi är snart uppe i 20 st. härliga tjejer vilket är otroligt roligt och träningsvilligheten är väldigt stor och dagens sammandrag var inget undantag. Vi har aldrig varit så många som vi var idag när det gäller matcher så det var en ny utmaning för oss ledare. Vi snurrade runt på positionerna i samtliga 4 perioder så man blev alldeles yr i huvudet. MÅNGA tjejer fick spela på nya positioner, några gjorde sin kanske 50:e innebandymatch och några gjorde sin första. Alla skötte sig med den äran och tog våra instruktioner på ett fantastiskt bra sätt, APPLÅD!!!
Tjejerna fick några matchpunkter de skulle tänka på idag och en av dem var att ha KUL och det såg ut som om alla var nöjda och glada efter dagens 2 drabbningar.

På onsdag är det träning som vanligt och på torsdag kör vi årets sista träning innan tomten kommer och då kommer vi få besök av 2 st. killar från A-laget (Felix & Albin). De kommer att hålla i större delen av träningen och tjejerna kommer med all säkerhet att få en hel del tips och råd.

Vi startar upp höstsäsongen onsdagen den 10/1 igen.