Välkommen till Damjuniorerna (födda 2004-06)

Kickoff Damjuniorer 21/22
2021-08-22 09:34

En härlig stund ute i solen spelade vi "bubbleball". Det blev ett par fantastiska fotbollsmatcher med mycket skratt och roliga sekvenser. Kvällen tillbringades på O´learys med bowling och god mat.

Nu är säsongen igång och vi ser fram emot en HEL säsong med mycket innebandy.

Härlig inledning på säsongen 20/21
2021-07-14 17:43

Seriespelet är igång och med tanke på den tuffa inledningen vi fick med hela 6 matcher på 9 dagar, så var ledarstaben lite smått oroliga för om tjejerna skulle orka hålla energin uppe ända fram till match nr 6. Men oron visade sig vara obefogad, för den energin som visades upp under söndagskvällen på 6:e matchen är smått fantastisk med tanke på veckan många har haft.
När vi summerar denna rivstart så har tjejerna lyckats skrapa ihop 15 poäng av 18 möjliga, APPLÅD!!!

Sammandrag, säsongsavslutning & uppstart (dec 2017)
2021-07-14 17:41

Årets sista sammandrag arrangerades hemma i Haverdalsborgen och som vanligt lyckades vi få till ett grymt bra och välordnat arrangemang med kak- och toastförsäljning som tillfaller vår egen lagkassa. Bra jobbat alla inblandade!
Gruppen har successivt vuxit och vi är snart uppe i 20 st. härliga tjejer vilket är otroligt roligt och träningsvilligheten är väldigt stor och dagens sammandrag var inget undantag. Vi har aldrig varit så många som vi var idag när det gäller matcher så det var en ny utmaning för oss ledare. Vi snurrade runt på positionerna i samtliga 4 perioder så man blev alldeles yr i huvudet. MÅNGA tjejer fick spela på nya positioner, några gjorde sin kanske 50:e innebandymatch och några gjorde sin första. Alla skötte sig med den äran och tog våra instruktioner på ett fantastiskt bra sätt, APPLÅD!!!
Tjejerna fick några matchpunkter de skulle tänka på idag och en av dem var att ha KUL och det såg ut som om alla var nöjda och glada efter dagens 2 drabbningar.

På onsdag är det träning som vanligt och på torsdag kör vi årets sista träning innan tomten kommer och då kommer vi få besök av 2 st. killar från A-laget (Felix & Albin). De kommer att hålla i större delen av träningen och tjejerna kommer med all säkerhet att få en hel del tips och råd.

Vi startar upp höstsäsongen onsdagen den 10/1 igen.

Vi är kusten vi är bäst vi är de som kämpar mest åååå Kusten (okt 2017)
2021-07-14 17:39

Denna hejaramsa ljöd idag i Tvååkers idrottshall när säsongens första sammandrag i flickor blå svår gick av stapeln. Nytt för i år är att vi spelar på fullplan även i våra sammandrag. Man kanske skulle kunna tro att tjejerna skulle vara lite vilsna på denna stora planen men de såg väldigt hemtama ut.
Som vanligt är vi väldigt bra på att försvara oss. Endast 3 insläppta på 2 matcher talar sitt tydliga språk. Vi pratade innan matchen om att när vi får tag på bollen så ska vi försöka att inte bara "tjonga" iväg den utan verkligen försöka titta upp och se om någon av kompisarna är spelbar och försöka få iväg bollen till just henne. Detta löstes med bravur. Fantastiskt roligt och se hur ni försöker att verkligen göra det vi pratar om och många många gånger lyckades ni oxå.

Tack för underhållningen
Carina & Otto

Ett tufft Warbergsspelen avslutat (apr 2017)
2021-07-14 17:38

Efterlängtade Warbergsspelen är slut för detta år och även om inte resultaten gick vår väg p.g.a. lite för tufft motstånd så har det som vanligt varit väldigt roligt att tillbringa helgen med alla goa tjejer. Tjejerna kämpar och sliter som vanligt ute på planen och det är inte lätt när man möter tjejer som är större och starkare än merparten av våra krigare. Vid sidan av planen handlar det mycket om att umgås, ha roligt och stärka lagsammanhållningen. Även om det ibland uppstår lite konflikter här och där för att man bor så tätt inpå varandra så är det mestadels glada miner och mycket skratt. Lite sömn har det varit gott om. Precis som det ska vara när man är på cup! :)

Trots att resultaten inte gått vår väg har det varit en väldigt lärorik helg, både för tjejerna och oss tränare. Erfarenheter både på och utanför planen som vi i framtiden med all säkerhet kommer att ha nytta av.

Tack för denna helg!
Carina, Monkan & Otto