SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P12

Välkommen till P12 (födda 2012)

Välkommen till Kustens IF och vårt härliga lag!

 

Vill du börja spela med oss eller har några frågor kan du kontakta du oss på info@kustensif.se eller höra av dig till någon av ledarna som du hittar under kontakt.

 

Du kan anmäla dig direkt via denna länk också.

 

I vår kalender kan du se våra träningstider!

 

Nu kör vi!

 

Herrseniorlagets lagkapten höll i rolig övning
2021-10-23 17:52
Övning - bollkontroll och split vision

På dagens träning hade vi besök av vår ”fadder” i herrseniorlaget, lagkapten Albin Wernebäck. Uppskattad och rolig träning, där Albin gick igenom de olika varianter på skott som finns samt en övning med bollkontroll och split vision. Det spelades även match. Förhoppningsvis blir det fler tillfällen. 

Mvh Ledarna P12

Pausmatch med A-laget istället för vanlig träning
2021-07-13 18:02

Ordinarie träning på lördag den 1 februari 2020 kl.11.30 är inställd och istället har det skickats ut inbjudan att spela pausmatcher när A-laget spelar. Se information i kallelsen och svara så fort som möjligt.

Mvh Ledarna

På lördag drar vi igång säsongen 20/21
2021-07-13 18:00

Första träningen för säsongen är lördag 9:30 i Haverdalshallen. Hoppas alla är lika laddade som vi ledare. Vi kommer fortsätta med att skicka ut anmälan till träning via laget.se. Glöm inte att fylla i om ert barn kommer eller inte. Ett bra tips är att ladda hem Laget.se-appen. Då blir det enklare för oss ledare att planera träningen. Ses snart!

 
Våra samarbetspartners