Välkommen till P12 (födda 2012)

Pausmatch med A-laget istället för vanlig träning
2021-07-13 18:02

Ordinarie träning på lördag den 1 februari 2020 kl.11.30 är inställd och istället har det skickats ut inbjudan att spela pausmatcher när A-laget spelar. Se information i kallelsen och svara så fort som möjligt.

Mvh Ledarna

På lördag drar vi igång säsongen 20/21
2021-07-13 18:00

Första träningen för säsongen är lördag 9:30 i Haverdalshallen. Hoppas alla är lika laddade som vi ledare. Vi kommer fortsätta med att skicka ut anmälan till träning via laget.se. Glöm inte att fylla i om ert barn kommer eller inte. Ett bra tips är att ladda hem Laget.se-appen. Då blir det enklare för oss ledare att planera träningen. Ses snart!