Avancemang till DM semifinal för damjuniorerna!
2021-09-27 00:46
Segerdans

I kvällens match hemma i Haverdalsborgen mot Vinberg så låg där en DM Semifinalplats i potten.

Tjejerna visade prov på fint passningsspel och bra rörelse matchen igenom och parkerade stundtals i motståndarna försvaszon. Trots det massiva spelövertaget så ville inte bolluslingen in i motståndarna mål. Inför sista perioden stod det "bara" 1-1 på resultattavlan. Men trägen vinner sägs det ju och hemmalaget fortsatte sin fina spel som tillslut resulterade för i sista perioden blev det islossning och tjejerna lyckade näta hela 5 gånger och slutresultatet skrevs till mycket välförtjänta 6-1.

Stort grattis och lycka till i semifinalen.