Bli medlem i Kustens IF
Välkommen till Sveriges trevligaste innebandyförening

Kustens IF är idag Halmstads största innebandyförening med runt 400 medlemmar. Vi tränar i Haverdalshallen, Gullbrandstorpshallen och Hallägrahallen.

Vill du börja spela innebandy i Halmstad och Kustens IF är du välkommen att höra av dig till oss via info@kustensif.se eller till respektive lags tränare. Är du seniorspelare kontaktar du lämpligen vår sportchef Nicklas Andersson (drillan@hotmail.com). Vill du börja spela i ungdomslagen och vill registrera dig gör du det via bilden/knappen "Bli medlem".

Dags för Årsmöte
2022-05-17 12:24

Alla medlemmar inbjuds till årsmöte avsende säsongen 2021/2022.

Plats: Wegeli, Haverdals IP, Haverdal

Datum/tid: tisdagen den 14 juni 2022 kl 18.45

Nya riktlinjer för världens bästa barn- och ungdomsidrott
2022-03-25 10:43

Riksidrottsförbundet har tagit fram nya riktlinjer kring barn- och ungdomsidrott.

"För att svensk idrott ska kunna nå visionen att vara bäst i världen behöver vi bedriva verksamhet på barns och ungas villkor. Ett steg i det arbetet är nya riktlinjer för barn- och ungdomsidrott som nu utformats i dialog med specialidrottsförbunden. Riktlinjerna omfattar all verksamhet för barn och ungdomar upp till och med 19 år och innehåller fem huvudriktlinjer."

Läs mer på https://www.rf.se/RFarbetarmed/Barn-ochungdomsidrott/riktlinjerforbarn-ochungdomsidrott/

Inga restriktioner från och med 9 februari
2022-02-09 12:12

Vi står inför en våravslutning av säsongen där vi äntligen kommer att få titta på matcher, spela turneringar och köpa korv med bröd i kiosken igen. Från och med idag, 9/2, är restriktionerna kring innebandyn borttagna.

Välkomna till Haverdalshallen igen!

Hela Damtruppen förlänger kontraktet
2022-02-06 11:44

Mitt under brinnande säsong och jakt på slutspel i div 1, har planeringen för nästa säsong redan börjat.
Som ett första steg i den planeringen har vi nu säkrat upp hela damtruppen för kommande säsong 22/23. Till nästa säsong kommer damtruppen även att fyllas på med spelare från de egna leden, detta kommer mest troligt innebära att vi kommande säsong kommer att ha damlag i div 1, 2 och 3.

Otroligt roligt att samtliga i damtruppen väljer att förlänga kontraktet.
Detta är ett bra kvitto på att inte bara ledarna gör ett bra jobb, utan att även tjejerna själva tar ett
stort ansvar i att bidra till en bra stämning och god sammanhållning.
Satsningen på damlag i Kusten har blivit en otrolig succé, både resultatmässigt i framförallt div 1 där vi till att börja med krigar för att redan år ett bli bäst i Halland efter Warberg. Men även i div 2 där flera av våra yngre tjejer för första gången spelar seniorinnebandy har prestationerna blivit bättre och bättre för varje vecka, och i veckan kom också den första minst sagt välförtjänta segern.

Med truppen säkrad är nu fokus för tjejerna att avsluta säsongen på ett så bra sätt som möjligt, samtidigt som vi ledare redan nu kan ha ett öga på nästa säsong och börja planera hur vi ska skapa ännu bättre förutsättningar för tjejerna och laget att utvecklas.

Detta är bara början!

Nicklas Andersson
Senioransvarig

Publik i Haverdalshallen kring A-lagsmatcherna
2022-01-12 10:56

Med rådande omständigheter och restriktioner kan vi enbart ta in 60 personer som publik på våra hemmamatcher.

Följande gäller vid A-lagsmatcherna för både herr- och damlaget

• Maximalt 8 personer/sällskap. 1 meter skall hållas till nästa sällskap.
  • Vaccinpass och legitimation ska uppvisas av alla besökare över 18 år som ska sitta i publiken.
  • Vi kommer reservera 8 platser till bortalagets chaufförer.
  • Övriga platser är det först till kvarn som gäller.
  • Insläpp öppnar 30 minuter innan matchstart. 60 kr i inträde. (Medlemmar går in gratis)
  • Vi anvisar platser i hallen

Välkomna

Tävlingskommittén