Bli medlem i Kustens IF
Ladda ner Sportadmins app via App Store
2021-10-15 17:28

Till helgen är det seriepremiär för flertalet av våra lag.

Båda våra representationslag spelar hemma i Haverdalshallen på lördag 16 oktober. Entréavgiften är 60:- oavsett om du tittar på bara damerna eller herrarna eller båda två.
Damer div 2 och herrar div 3 spelar båda hemma på söndag 17 oktober och där är entréavgiften 20:-. Som medlem går du in gratis så glöm inte att gå in och ladda ner medlemsAppen där du kommer åt ditt medlemskort som ska visas vid entrén.

Om du har för avsikt att titta på många hemmamatcher denna säsong så rekommenderar vi att skaffa årskort genom att bli stödmedlem för endast 350:-, klicka isf på "BLI MEDLEM" knappen på hemsidan och fyll i dina uppgifter och sen laddar du ner medlemsAppen.

Förutom fri entré till våra hemmamatcher så kommer du får diverse olika erbjudanden under säsongen.

Unga Ledare
2021-10-10 10:33

Kustens IF gör en satsning på framtiden och på våra ungdomar genom Unga Ledare.

Vi som förening vet att framtidens ledare finns bland våra ungdomar. Därför ger vi våra spelare födda mellan 2004 – 2008 möjligheten att skaffa erfarenheten av att vara ledare för ungdomslag i vår förening. För att lyckas med detta stöttar vi dem med en utbildning och med bra hjälp av ledarna i de olika ungdomslagen.

Utbildningen genomförs i samarbete med RF/SISU. Läs mer i detta dokument eller kan du kontakta Åsa Agmyr (asa.agmyr@rfsisu.se) eller Fredrik Larvall (fredrik.larvall@gmail.com) om du har några frågor eller är intresserad av att blir en Ung Ledare.

"BRIDE TO BE"
2021-10-05 22:10
Kusten brud

På gårdagens träning så överraskades vår spelande tränare i damlaget av sina lagkamrater med lite presenter eftersom hon ska gifta sig på lördag. Den blivande bruden klarade att genomföra hela träningen med bravur trots utsmyckningen.

STORA LYCKÖNSKNINGAR TILL DET BLIVANDE BRUDPARET, LINDA OCH JONTE

Klubbprofilen 2021/22 är klar och går att beställa
2021-09-28 10:19

Nu kan du kika här för att titta på vilka produkter som ingår i årets klädesprofil.

Om du tar dig in till Team Sportia på Flygstaden kan du prova ut rätt storlek och beställa. Priserna som anges för respektive produkt är ordinarie pris/kustens pris. Du betalar alltså det lägre.

Tillhör du de som ännu inte har beställt årets träningströja och shorts gör du detta inne på Team Sportia också. Det finns även möjlighet att prova ut rätt storlek där. Som du säkert vet ingår träningsstället i medlemsavgiften.

Hör av dig till info@kustensif.se om du har några frågor

Avancemang till DM semifinal för damjuniorerna!
2021-09-27 00:46
Segerdans

I kvällens match hemma i Haverdalsborgen mot Vinberg så låg där en DM Semifinalplats i potten.

Herrarna är på gång med ny tränarduo
2021-09-23 07:47

Tränaren Eric Sens delar med sig av sina tankar angående den stundande säsongen.

7 veckor in i inomhus- säsongen och jag tycker känslan i truppen är bra. Stommen från förra året är kvar, kryddat med några nygamla ansikten vilket gör att konkurrensen är stenhård. Mina förhoppningar är att bygga ett starkt kollektiv med mycket hjärta, vilket kommer bära oss under säsongen. Vi har tränat alla veckor och haft ett snitt på 20+2 man på träning vilket gjort att vi kunnat hålla en hög kvalitet och utnyttjat tiden till att nöta vårt spelsystem och börja bygga slagkraftiga formationer.

Prestationsmässigt har vi studsat tillbaka lite efter 2 icke godkända insatser i Falkenbergscupen. I dessa matcher kom vi inte alls upp i nivå och vi satte oss själva i dåliga situationer med många utvisningar och felfokus. Med lite distans hade vi endast tränat 4 pass tillsammans som grupp och det tog kanske ut sin rätt under den helgen. Förrförra veckans DM-match mot Puma var givetvis ett fall framåt, då vi fick vinna. en stabil insats samtidigt som Puma kanske inte kom med den mest slagkraftiga truppen pga sjukdomar mm. Den första riktiga värdemätaren kommer nog istället mot Warberg ikväll (23/9).

Hur som helst vi har en spännande säsong att se fram emot. Konkurrensen i truppen är som sagt stenhård och jag tror och hoppas vi kommer få se flera spelare som tar kliv och utvecklas under säsongen. Kommer vi upp i nivå är förhoppningen att vara med och bråka med topplagen och i ett slutspel kommer inget lag vilja möta oss.

**********

Utöver Eric är även Anton Aspberg tränare för herrarnas A-lag.

Ikväll (23/9) spelas den andra DM-matchen och det är Warberg som står för motståndet. Matchen spelas i Warberg med start klockan 20.

Damjuniorer, 22/08 09:34
U lag herrar, 21/08 20:46