Bli medlem i Kustens IF
Publik i Haverdalshallen kring A-lagsmatcherna
2022-01-12 10:56

Med rådande omständigheter och restriktioner kan vi enbart ta in 60 personer som publik på våra hemmamatcher.

Följande gäller vid A-lagsmatcherna för både herr- och damlaget

• Maximalt 8 personer/sällskap. 1 meter skall hållas till nästa sällskap.
  • Vaccinpass och legitimation ska uppvisas av alla besökare över 18 år som ska sitta i publiken.
  • Vi kommer reservera 8 platser till bortalagets chaufförer.
  • Övriga platser är det först till kvarn som gäller.
  • Insläpp öppnar 30 minuter innan matchstart. 60 kr i inträde. (Medlemmar går in gratis)
  • Vi anvisar platser i hallen

Välkomna

Tävlingskommittén

Kustens IF

Utbildningen i inkluderande ledarskap
2021-12-14 20:45

Utbildningen inkluderande ledarskap blev inte bara bra. Den blev mycket intressant och gav oss deltagare många verktyg till ett lågaffektivt bemötande.

Utbildarna Christina Holm och Anna Franzén guidade oss skickligt genom svårigheter, utmaningar och möjliga lösningar på våra möten med fantastiska ungdomar som har lite mer utmaningar än genomsnittet.

Vi tar med oss några ledord och tankar

• Bygg relationer
  • Ge alla barn chansen att lyckas och få uppleva framgång
  • Ha alternativ med dig till träningen för att kunna möta svåra situationer
  • Backa när kaos råder
  • Försök få med föräldrarna i att hitta lösningar för att barnen ska känna sig välkomna och lyckade i sitt idrottsutövande

Ett stort tack till Kickis och Anna, men även SISU/RF för arrangemanget.

Kustenandan när den är som bäst
2021-12-12 21:09

Idag visade sig Kustenfamiljen från sin bästa sida .

Sena återbud gjorde att P08 hade ont om spelare till sin hemmamatch mot Warberg. Tack vare vårt goda samarbete ungdomslagen emellan fick vi tag på spelare både från pojkar 09 och flickor 07 – ett riktigt blandlag ställdes på banan. Men det syntes inte på spelet att de aldrig spelat ihop – hela laget levererade en otroligt bra insats. Tack P08 – P09 – F07!

Krav på covidbevis för inträde till matcher för publik
2021-12-01 19:07

Från och med den 1 december, och tills vidare, krävs vaccinationsbevis för tillträde till Kustens matcher.

Detta gäller alla matcher, seniormatcher såväl som ungdomsmatcher.

Beviset ska visas upp och gå att scanna i entrén. Även legitimation ska visas upp.

Spelare, ledare, funktionärer m.m. omfattas inte av detta.

Mer information om vaccinationsbevis finns på www.covidbevis.se, där du även kan beställa ditt bevis.

Tack för er förståelse och välkomna till Haverdalshallen!

/Styrelsen

Sveriges trevligaste unga ledare finns i Kustens IF
2021-10-28 22:11

På torsdagskvällen arrangerade Kustens IF en utbildning för blivande ledare i samarbete med RF/SISU. Utbildare var Anna Lundkvist som på ett proffsigt och entusiasmerande sätt guidade 17 nyfikna ungdomar från några av Kustens äldre ungdomslag.

På utbildningen fick de blivande ledarna bland annat diskutera vad som kännetecknar en bra ledare, hur de kan skapa bra och roliga uppvärmningar samt hur en övning kan utvecklas för att passa alla i ett lag oavsett hur långt de har kommit i sin utveckling.

Några av kvällens viktigaste råd till dessa framtidens ledare blev

• Lyssna för att förstå
  • Planera
  • Bemöta
  • Reflektera
  • Se, uppmärksamma och bekräfta
  • Vilja, glädje, omfamnade och ENGAGEMANG

Nästa steg för dessa fantastiska ungdomar är att få chansen att bli hjälpledare i de yngre ungdomslagen. Tänk så många ungdomar i klubben som snart får nya förebilder!

Kustens IF riktar ett stort tack till RF/SISU och då främst Åsa Agmyr samt utbildaren Anna Lundkvist. Det största tacket ska kanske ändå gå till de 17 blivande ledarna tillsammans med ett stort lycka till i deras framtida utveckling som ledare.

Kika i vårt bildgalleri för att ta del av fler bilder.

Ladda ner Sportadmins app via App Store
2021-10-15 17:28

Till helgen är det seriepremiär för flertalet av våra lag.

Båda våra representationslag spelar hemma i Haverdalshallen på lördag 16 oktober. Entréavgiften är 60:- oavsett om du tittar på bara damerna eller herrarna eller båda två.
Damer div 2 och herrar div 3 spelar båda hemma på söndag 17 oktober och där är entréavgiften 20:-. Som medlem går du in gratis så glöm inte att gå in och ladda ner medlemsAppen där du kommer åt ditt medlemskort som ska visas vid entrén.

Om du har för avsikt att titta på många hemmamatcher denna säsong så rekommenderar vi att skaffa årskort genom att bli stödmedlem för endast 350:-, klicka isf på "BLI MEDLEM" knappen på hemsidan och fyll i dina uppgifter och sen laddar du ner medlemsAppen.

Förutom fri entré till våra hemmamatcher så kommer du får diverse olika erbjudanden under säsongen.