Bli medlem i Kustens IF
Krav på covidbevis för inträde till matcher för publik
2021-12-01 19:07

Från och med den 1 december, och tills vidare, krävs vaccinationsbevis för tillträde till Kustens matcher.

Detta gäller alla matcher, seniormatcher såväl som ungdomsmatcher.

Beviset ska visas upp och gå att scanna i entrén. Även legitimation ska visas upp.

Spelare, ledare, funktionärer m.m. omfattas inte av detta.

Mer information om vaccinationsbevis finns på www.covidbevis.se, där du även kan beställa ditt bevis.

Tack för er förståelse och välkomna till Haverdalshallen!

/Styrelsen

Sveriges trevligaste unga ledare finns i Kustens IF
2021-10-28 22:11

På torsdagskvällen arrangerade Kustens IF en utbildning för blivande ledare i samarbete med RF/SISU. Utbildare var Anna Lundkvist som på ett proffsigt och entusiasmerande sätt guidade 17 nyfikna ungdomar från några av Kustens äldre ungdomslag.

På utbildningen fick de blivande ledarna bland annat diskutera vad som kännetecknar en bra ledare, hur de kan skapa bra och roliga uppvärmningar samt hur en övning kan utvecklas för att passa alla i ett lag oavsett hur långt de har kommit i sin utveckling.

Några av kvällens viktigaste råd till dessa framtidens ledare blev

• Lyssna för att förstå
  • Planera
  • Bemöta
  • Reflektera
  • Se, uppmärksamma och bekräfta
  • Vilja, glädje, omfamnade och ENGAGEMANG

Nästa steg för dessa fantastiska ungdomar är att få chansen att bli hjälpledare i de yngre ungdomslagen. Tänk så många ungdomar i klubben som snart får nya förebilder!

Kustens IF riktar ett stort tack till RF/SISU och då främst Åsa Agmyr samt utbildaren Anna Lundkvist. Det största tacket ska kanske ändå gå till de 17 blivande ledarna tillsammans med ett stort lycka till i deras framtida utveckling som ledare.

Kika i vårt bildgalleri för att ta del av fler bilder.

Ladda ner Sportadmins app via App Store
2021-10-15 17:28

Till helgen är det seriepremiär för flertalet av våra lag.

Båda våra representationslag spelar hemma i Haverdalshallen på lördag 16 oktober. Entréavgiften är 60:- oavsett om du tittar på bara damerna eller herrarna eller båda två.
Damer div 2 och herrar div 3 spelar båda hemma på söndag 17 oktober och där är entréavgiften 20:-. Som medlem går du in gratis så glöm inte att gå in och ladda ner medlemsAppen där du kommer åt ditt medlemskort som ska visas vid entrén.

Om du har för avsikt att titta på många hemmamatcher denna säsong så rekommenderar vi att skaffa årskort genom att bli stödmedlem för endast 350:-, klicka isf på "BLI MEDLEM" knappen på hemsidan och fyll i dina uppgifter och sen laddar du ner medlemsAppen.

Förutom fri entré till våra hemmamatcher så kommer du får diverse olika erbjudanden under säsongen.

Unga Ledare
2021-10-10 10:33

Kustens IF gör en satsning på framtiden och på våra ungdomar genom Unga Ledare.

Vi som förening vet att framtidens ledare finns bland våra ungdomar. Därför ger vi våra spelare födda mellan 2004 – 2008 möjligheten att skaffa erfarenheten av att vara ledare för ungdomslag i vår förening. För att lyckas med detta stöttar vi dem med en utbildning och med bra hjälp av ledarna i de olika ungdomslagen.

Utbildningen genomförs i samarbete med RF/SISU. Läs mer i detta dokument eller kan du kontakta Åsa Agmyr (asa.agmyr@rfsisu.se) eller Fredrik Larvall (fredrik.larvall@gmail.com) om du har några frågor eller är intresserad av att blir en Ung Ledare.

"BRIDE TO BE"
2021-10-05 22:10
Kusten brud

På gårdagens träning så överraskades vår spelande tränare i damlaget av sina lagkamrater med lite presenter eftersom hon ska gifta sig på lördag. Den blivande bruden klarade att genomföra hela träningen med bravur trots utsmyckningen.

STORA LYCKÖNSKNINGAR TILL DET BLIVANDE BRUDPARET, LINDA OCH JONTE

Klubbprofilen 2021/22 är klar och går att beställa
2021-09-28 10:19

Nu kan du kika här för att titta på vilka produkter som ingår i årets klädesprofil.

Om du tar dig in till Team Sportia på Flygstaden kan du prova ut rätt storlek och beställa. Priserna som anges för respektive produkt är ordinarie pris/kustens pris. Du betalar alltså det lägre.

Tillhör du de som ännu inte har beställt årets träningströja och shorts gör du detta inne på Team Sportia också. Det finns även möjlighet att prova ut rätt storlek där. Som du säkert vet ingår träningsstället i medlemsavgiften.

Hör av dig till info@kustensif.se om du har några frågor