Bli medlem i Kustens IF
Avancemang till DM semifinal för damjuniorerna!
2021-09-27 00:46
Segerdans

I kvällens match hemma i Haverdalsborgen mot Vinberg så låg där en DM Semifinalplats i potten.

Herrarna är på gång med ny tränarduo
2021-09-23 07:47

Tränaren Eric Sens delar med sig av sina tankar angående den stundande säsongen.

7 veckor in i inomhus- säsongen och jag tycker känslan i truppen är bra. Stommen från förra året är kvar, kryddat med några nygamla ansikten vilket gör att konkurrensen är stenhård. Mina förhoppningar är att bygga ett starkt kollektiv med mycket hjärta, vilket kommer bära oss under säsongen. Vi har tränat alla veckor och haft ett snitt på 20+2 man på träning vilket gjort att vi kunnat hålla en hög kvalitet och utnyttjat tiden till att nöta vårt spelsystem och börja bygga slagkraftiga formationer.

Prestationsmässigt har vi studsat tillbaka lite efter 2 icke godkända insatser i Falkenbergscupen. I dessa matcher kom vi inte alls upp i nivå och vi satte oss själva i dåliga situationer med många utvisningar och felfokus. Med lite distans hade vi endast tränat 4 pass tillsammans som grupp och det tog kanske ut sin rätt under den helgen. Förrförra veckans DM-match mot Puma var givetvis ett fall framåt, då vi fick vinna. en stabil insats samtidigt som Puma kanske inte kom med den mest slagkraftiga truppen pga sjukdomar mm. Den första riktiga värdemätaren kommer nog istället mot Warberg ikväll (23/9).

Hur som helst vi har en spännande säsong att se fram emot. Konkurrensen i truppen är som sagt stenhård och jag tror och hoppas vi kommer få se flera spelare som tar kliv och utvecklas under säsongen. Kommer vi upp i nivå är förhoppningen att vara med och bråka med topplagen och i ett slutspel kommer inget lag vilja möta oss.

**********

Utöver Eric är även Anton Aspberg tränare för herrarnas A-lag.

Ikväll (23/9) spelas den andra DM-matchen och det är Warberg som står för motståndet. Matchen spelas i Warberg med start klockan 20.

Seger i bortapremiären för damlaget!
2021-09-22 22:17
Damlaget 22/9 2021

Då var den historiska första bortapremiären för vårt nykomponerade damlag avklarad.

Att tjejerna endast tränat ihop i några veckor och att kvällens drabbning var deras blott tredje match i Kustens färger syntes verkligen inte. Det bjöds på ett par riktigt fina kombinationer och snygga mål. ALLA visade upp en härlig inställning och kämpade på med ett leende på läpparna matchen igenom. Slutresultatet skrevs till 8-3 (3-2, 2-0, 3-1) i Kattegatsshallen där Falkenbergs IBK stod för motståndet.

Duktiga ungdomar i Kusten visar framfötterna
2021-09-21 13:00

Flera spelare i Kustens IF har blivit uttagna till hallandslag eller breddtrupper för hallandslag.

I flickor födda 2005 är det tre spelare som blivit uttagna till breddtruppen. Det är Lova Jeppsson, Ebba Löfstedt och målvakten Ella Nilsson som ska försöka slå sig in i den trupp som ska representera Halland i distriktslags-SM.

För pojkar födda 2004 har vi glädjen att meddela att Lukas Eriksson från Kusten blivit uttagen till den trupp som ska representera Halland under SM i Nyköping.

Även i flickor födda 2004 är Kusten representerade genom målvakten Tindra Karlslind. Det ser onekligen bra ut på målvaktssidan för damlaget.

Träna billigt på Nordic Wellness
2021-09-14 20:50
Som medlem i Kustens IF så finns det möjlighet att teckna årskortet Sverigekortet+ hos Nordic Wellness till ett värde av 5988:- för endast 1500:-
Sverigekortet+ gäller på i stort sett alla NW anläggningar i hela Sverige.

Om du är intresserad så kontaktar du föreningen på mail info@kustensif.se så berättar vi hur du går tillväga.

Barn får träna själva utan vuxen från 13 års ålder.
Damlagets första tävlingsmatch blev spännande
2021-09-08 00:13

När Ida Elofsson rappt petade in 1-0 till Kusten med sin backhand belönades hon med ett fint pris från matchsponsorn Mirage Hair. Detta var tyvärr enda gången Kusten var i ledning då Träslövsläge vände och vann.

Damjuniorer, 22/08 09:34
U lag herrar, 21/08 20:46