A-lag Herrar
Välkommen till A-lag Herrar

Födelsedagsfirande på hög nivå av Samuel (sept 2020)
2021-07-14 18:16

Samuel Sehlberg hade en lyckad födelsedag i DM-matchen mot Viskadalen. Det blev totalt 5 mål från hans klubba varav 3 av dem kom inom 35 sekunder under den sista perioden. Grattis säger vi!

Kusten gjorde en gedigen insats med full koncentration och på hög nivå. Siffrorna skrevs till 22-1 innan domarparet blåste av. Viskadalen kom till spel med ett ungt lag där de saknande en del spelare ska sägas men all heder åt Kusten som visade spelglädje!