SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
F12-13

Välkommen till F12/13 (födda 2012-13)

Välkommen till Kustens IF och vårt härliga lag!

 

Vill du börja spela med oss eller har några frågor kan du kontakta du oss på info@kustensif.se eller höra av dig till någon av ledarna som du hittar under kontakt.

 

Du kan anmäla dig direkt via denna länk också.

 

I vår kalender kan du se våra träningstider!

 

Nu kör vi!

 

Följ matcherna LIVE
2022-01-31 14:14

Hej!
Här kommer en länk för att följa vårt lag Kustens IF F11/12 i Innebandyappen. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

 

Lördagens matcher kommer att LIVE-sändas i appen. Då endast en vuxen/spelare kan vara med i hallen är detta ett bra tillfälle att kunna se tjejerna spela. Vi behöver fortfarande hjälp med sekretariat mm under lördagen. 

 

Hälsningar, Ledarna genom Nina Jansson 


https://innebandy.app.link/i7zH65FAgnb

Båda lagen i spel i helgen…
2021-11-21 13:45
Lagen som mötte Sandö & Warberg respektive Puma

Idag hade vi båda lagen i spel.

Ena halvan spelade hemma i Haverdalshallen mot Puma i en match över 3 x 15 minuter eftersom Sandö tyvärr fick dra sig ur dagens omgång.

En jämn match mellan två jämnstarka lag sa rapporterna från hemmagänget.

 

Andra halvan spelade borta i Sparbanken Wictory Center mot Sandö och Warberg.

Två fantastiskt välspelade matcher och ett riktigt målfyrverkeri bjöds publiken på.

 

Det är fantastiskt kul att se hur dessa underbara tjejer utvecklas och tar till sig all träning!


Snyggt jobbat idag tjejer! 

🧡🖤🧡

 

Säsongen 2021/2022 drar igång...
2021-08-07 22:10

Torsdagen 23 september kl. 17.00-18.30 drar vi igång med träning i Haverdalshallen.

Inbjudan och mer info kommer på mail.

 

 

 

Säsongens första match
2021-07-14 12:19

Idag har 13 kämpande tjejer spelat säsongens första match. Detta var i och mot Varberg i deras fina arena. Det var spännande att bara få beträda planen.

Det var premiär för tjejerna på större plan och vi fick en tuff start då Varberg gjorde flera mål i första perioden och vi lyckades inte göra något. I andra och tredje perioden blev spelet bara bättre och bättre och tjejerna började hitta sina positioner mer och mer. Vi lyckades göra 5 mål och kämpade 3 långa perioder. Sammanfattningsvis gjorde Varberg några fler mål än oss, men vi hade en fantastisk utveckling under hela matchen och tjejerna hade väldigt roligt på planen!

På söndag om en vecka kommer alla få chansen att spela match. 2 lag åker till Varberg och ett lag kommer spela hemma i Haverdal. Önskar återigen att alla svarar på kallelserna snarast, så vi kan ordna med skjuts till Varberg och folk som ska hjälpa till hemma i Haverdal i god tid.

Jag skickar med en bild från dagen och lägger up några fler i mappen ”bilder” på hemsidan. Jag hade gärna delat med mig av lite mer ”inside” med bilder och filmer för Er som inte ”fick” följa med. Har ni förslag på hur vi kan göra med detta så säg gärna till! Kanske ett ”privat” Instagramkonto med bilder och filmer, men utan några namn?!?!
Ha en skön söndag!

Fredagsmys med fys 8/11-2019
2021-07-14 12:17

Fredagsmys med fys den 8 november 18.30 - 20.45 i Haverdalshallen!
- Kom och häng med din innebandykompisar -

Kustens IF bjuder in tjejerna i klubben på en mysig fredag i Haverdalshallen. Ta med dig klubba, skor, glasögon och kom ombytt för innebandy och lek.
Under organiserade former kan du umgås med innebandykompisarna i Kustens IF. Sargen kommer vara uppe och vi kommer ha tävlingar och möjlighet till egna påhitt under kvällen.
Kiosken är öppen och vi säljer dryck, korv och godis till bra priser.
Ta gärna med en kompis som vill testa på innebandy! Föräldrar är självklart välkomna ner på en kopp kaffe eller kanske lite innebandy de också!

Frågor? Hör av dig till Nina eller Micke i Barn- och ungdomskommittén:
Nina Jansson jansson.nina@hotmail.com
Micke Franzén m77franzen@hotmail.se

 
Våra samarbetspartners