F11/12
Välkommen till F1112 (födda 2011-12)

Säsongen 2021/2022 drar igång...
2021-08-07 22:10

Torsdagen 23 september kl. 17.00-18.30 drar vi igång med träning i Haverdalshallen.

Inbjudan och mer info kommer på mail.

Säsongens första match
2021-07-14 12:19

Idag har 13 kämpande tjejer spelat säsongens första match. Detta var i och mot Varberg i deras fina arena. Det var spännande att bara få beträda planen.

Det var premiär för tjejerna på större plan och vi fick en tuff start då Varberg gjorde flera mål i första perioden och vi lyckades inte göra något. I andra och tredje perioden blev spelet bara bättre och bättre och tjejerna började hitta sina positioner mer och mer. Vi lyckades göra 5 mål och kämpade 3 långa perioder. Sammanfattningsvis gjorde Varberg några fler mål än oss, men vi hade en fantastisk utveckling under hela matchen och tjejerna hade väldigt roligt på planen!

På söndag om en vecka kommer alla få chansen att spela match. 2 lag åker till Varberg och ett lag kommer spela hemma i Haverdal. Önskar återigen att alla svarar på kallelserna snarast, så vi kan ordna med skjuts till Varberg och folk som ska hjälpa till hemma i Haverdal i god tid.

Jag skickar med en bild från dagen och lägger up några fler i mappen ”bilder” på hemsidan. Jag hade gärna delat med mig av lite mer ”inside” med bilder och filmer för Er som inte ”fick” följa med. Har ni förslag på hur vi kan göra med detta så säg gärna till! Kanske ett ”privat” Instagramkonto med bilder och filmer, men utan några namn?!?!
Ha en skön söndag!

Fredagsmys med fys 8/11-2019
2021-07-14 12:17

Fredagsmys med fys den 8 november 18.30 - 20.45 i Haverdalshallen!
- Kom och häng med din innebandykompisar -

Kustens IF bjuder in tjejerna i klubben på en mysig fredag i Haverdalshallen. Ta med dig klubba, skor, glasögon och kom ombytt för innebandy och lek.
Under organiserade former kan du umgås med innebandykompisarna i Kustens IF. Sargen kommer vara uppe och vi kommer ha tävlingar och möjlighet till egna påhitt under kvällen.
Kiosken är öppen och vi säljer dryck, korv och godis till bra priser.
Ta gärna med en kompis som vill testa på innebandy! Föräldrar är självklart välkomna ner på en kopp kaffe eller kanske lite innebandy de också!

Frågor? Hör av dig till Nina eller Micke i Barn- och ungdomskommittén:
Nina Jansson jansson.nina@hotmail.com
Micke Franzén m77franzen@hotmail.se