U-lag Herrar
Välkommen till U-lag Herrar

Lyckad kickoff idag
2021-08-21 20:46

Härligt väder och god uppslutning med u-laget i dag! Vi testade Bubbleball och det var riktigt kul. Vilka skratt och scener som utspelade sig!

Efter detta blev det såklart innebandy och gofika.

Nu kör vi på med vanlig träning på måndag!

Äntligen dags för innebandy igen!
2021-08-06 12:47

Sommarlovet är snart slut och med detta kör vi äntligen igång med innebandyn igen. Nu ska vi kunna genomföra en normal innebandysäsong igen.

Vi kör igång med en kickoff (som jag kommer att kalla till separat) den 21e augusti mellan 13-18. Vi kommer att ha en aktivitet på eftermiddagen och sedan följa upp med innebandyspel i Haverdal. Jättebra om alla verkligen kan komma till denna kickoff!

Efter detta kör vi igång träningarna som vanligt vecka 34 (23e aug). Vi har fått bra träningstider där vi tränar på måndagar i Haverdal mellan 2000-2130 (vi träffas vid 1945) och i Hallägrahallen på onsdagar mellan 2000-2130 (vi träffas 1945).

Redan den 5/9 är det dags för DM för 04/05 där vi möter Warberg borta och sedan är det uppföljande matcher 25-26/9 i Haverdal.

Vi kommer också planera in en träningsmatch i september innan serien drar igång. Det blir många matcher i höst.

Vi har även bokat en extratid lördagen den 14e augusti mellan 9-12 som inte kommer att vara tränarledd. Detta är för att de som vi träna separat innan utttagning till hallandslaget eller bara vill skjuta lite i hallen etc.

Ni ska också fått ett separat utskick för beställning av träningströja - gör gärna detta snarast så får ni tröjorna tidigare också. Om det är någon som inte kommer att fortsätta med innebandyn (gud bevars, meddela gärna detta så slipper ni få alla mail)

I ledarstaben kommer Christoffer Thune vara huvudtränare men Martin Eriksson kommer även att gå in och hjälpa till som tränare. Ev. kommer även en tredje tränare att ansluta. Såsom tidgare sköter jag Andreas Johansson lagledarrollen med allt adrminitrativt. Vi kör vidare med vår messengergrupp så får ni förhinder etc. meddelar ni detta i gruppen

Vi har även ny hemisda, kolla så att ni loggat in på denna så att ni inte missar någon information

Ser fram emot denna säsongen och träffa alla igen!

Ledarna i U-laget, Andreas, Christoffer och Martin

Härlig träning med crossfit (aug 2020)
2021-07-14 18:13

Grabbarna fick känna på crossfit för att träna spänst och styrka. Sjukt bra träning!

Premiärseger i div 4 ungdom
2021-07-14 18:13

Vårt härliga ungdomslag fick en smakstart på seriespelet med storseger borta mot Varla med 1-12. Länge sedan vi fick se sådana siffror. Bra spel och härlig stämning!

Summering av säsongen (apr 2019)
2021-07-14 18:10

Ännu en framgångsrik och rolig säsong är nu slut. Vi har under den här säsongen haft hela 90 tillfällen där vi spelat innebandy på träning eller match. Det är många timmar! Vi påbörjade säsongen med uppstart med judo och sedan har det löpt på med DM, matcher och träningar tills vi avslutade med Warbergsspelen.
Sportsligt har det gått bra, vi har spelat i den högsta serien Röd 1 och efter de två topplagen var det jämt mellan oss andra lag. Vi avslutade på topp med riktigt bra matcher mot Stenungssund, Pixbo och Älvstranden. Kustens spelsystem börjar sätta sig till slut. Speciellt roligt tycker vi det är att vi gör det med ett 02-04 lag. Vi har under året integrerat 04orna in i juniorlaget. Tyvärr är det så att vissa slutar med innebandyn men vi har också fått många nya spelare, dels personer som har börjat spela men också personer som kommer från Halmstad. Detta gör att vi är i princip nästan lika många spelare som när vi startade säsongen. Det tycker vi är ett bra betyg på att vi i Kusten har en bra verksamhet.
För 2019/2020 tar vi nya tag med att anmäla oss till Helsingborgscupen igen (FCH-cup). Den går i år den 29e september så boka in detta datum redan nu. I tränarstaben kommer Andreas ta en paus men Annika går in som stöd till Tommy och Peter som kommer att fortsätta med samma energi och engagemang. Det blir mer spännade nyheter till hösten.
Nu i sommar drar även försäsongsträningen i gång i samarbete med a/b-truppen. Eric Sens som har t.ex. tränat Falun kommer att lägga upp programmet och vi hoppas att verkligen alla har möjlighet att vara med vid dessa träningstillfällen! Så här bra chans till lysande fysträning ges inte ofta. Mer info kommer om detta
Hälsningar från ledarna
Kusten - Sveriges trevligaste innebandyförening