SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alla Kan

Välkommen till Alla Kan

I Kustens IF har vi ett lag som heter Alla Kan som välkomnar alla barn/ungdomar som vill spela innebandy med fokus på glädje och gemenskap, där det inte handlar om prestation och tävling.

 

I laget har vi barn i olika åldrar från 7 års ålder. De flesta barn har någon form av funktionsvariation men alla som vill är välkomna.

  • Det kanske är så att du känner att du har provat innebandy där du bor med jämnåriga kompisar men känner att du inte hänger med i tempot?
  • Kanske har du inte varit så fysiskt aktiv tidigare och känner att du vill få självförtroende att prova i en trygg miljö utan krav på prestation?

Vi som tränar laget heter Anna, Micke och Albin och har lång erfarenhet av Funktionsvariation både personligen och genom vårt arbete.

 

Vi tränar i Gullbrandstorp (idrottshallen på skolan) söndagar kl. 15.15-16.15 med start den 2/10.

 

Klubba och glasögon finns att låna de första gångerna,
OM du är intresserad av att komma och prova så hör av dig till:

 

Anna Franzén 0709-495010

Micke Franzén 0730268279

 

Just nu är antalet spelare i Alla Kan ungefär det antalet som våra ledare klarar av att stötta och hjälpa på ett bra sätt. Därför har vi nu tagit bort möjligheten att anmäla sig till Alla Kan. Finns det intresse av att börja i laget vill vi att ni kontaktar oss via info@kustensif.se så tar vi kontakt med er.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners