F07/08
Välkommen till F0708 (födda 2007-08)

Kustens IF F0708 bjöd in HGH F06-08 (september 2020)
2021-07-14 13:08

Så kul att testa på nya saker och träffa nya personer! Tjejerna från HGH F06-08 kom ner till dagens innebandyträning och fick testa på hur vår idrott fungerar. De var modiga och lyckades med bra hjälp från våra tjejer lära sig grunderna i passningsteknik och vad t.ex. ready position är.
Det syntes att fotbollstakterna gav dem bra koll även på innebandyn. Bra spelförståelse och bra fysik!
Samtidigt visade våra tjejer prov på hur man skyddar boll och bra skotteknik samt annan mer specifik innebandykunskap. Precis som sig bör!

Vi får se vad vi gör nästa gång vi ses, för detta gör vi gärna om.

Spännande helg och måndagsträning (september 2020)
2021-07-14 13:06

Det är nyttigt att förlora och att lära sig av det som inte gick så bra. Detta fick vi uppleva i fredags när vi förlorade mot Träslövsläge med 5-1. Siffrorna var i underkant ska sägas.
På kvällen glömdes matchen bort då vi tillsammans med motståndarna åt pizza och hade en musikquiz samt utomhuslekar. Härligt!

På lördagen åkte Träslövsläge till Haverdalshallen för att tillsammans med Munka-Ljungby spela en miniturnering. Nu var det andra bullar som gällde. En kort diskussion kring vad som inte fungerade i fredags med tydliga fokuspunkter till dagens match gav ett helt annat spel. Nu spelade vi 2-2 mot Träslövsläge i en jämn och välspelad match. Det fina spelet fortsatte sedan i matchen mot Munka-Ljungby. Trots många bra chanser i första perioden låg vi under med 3-1 i paus. Det kändes inte helt rättvist även om Munka-Ljungby gjorde några riktigt fina mål. Den sista perioden blev jämnare och slutade rättvist oavgjort, 0-0.

Måndagens träning blev lite annorlunda då vi delade plan med Herr U-laget. Det var spännande för tjejerna att få visa upp sina kvaliteter för de 3 - 5 år äldre killarna. Detta gjorde de alldeles utmärkt!

På söndag blir det spännande igen då vi kommer att träna innebandy ihop med HGH F0708. Syftet är att helt enkelt skapa möjligheter till möten mellan människor, men även att kanske någon att HGH-tjejerna vill börja spela innebandy på vinterhalvåret när fotbollen går ner lite i träningsmängd.

Wow vilka tjejer vi har i F0708!
2021-07-14 13:05

Vi ledare vet hur mycket våra spelare utvecklas, men att de skulle klara av att göra allt vi övat på så bra mot det bästa laget i serien överraskade oss.
Efter matchen var tränarna i båda lagen överens om att det varit en mycket välspelad match mellan två lag på hög nivå. Det är med stor stolthet vi går vidare i vår innebandyresa. Vi vet att vi gör rätt som arbetar med utvecklingsfokus och inte i första hand resultatfokus. Sedan gör det ändå lite ont att tappa en 1-0 ledning till en förlust med 1-2 i slutet av matchen, men vi tar nya tag!
Vi tar med oss orden från Onsalas tränare, att vi var ett av de bättre lagen de mött i år och att vi spelar innebandy med fokus på passningsspel.

Årets jul/nyårsträningsläger 2019/20
2021-07-14 13:03

Precis som vanligt har F0708 haft ett träningsläger under trettonhelgen. Fokus i år låg på fysik, spelförståelse och såklart på att umgås.

Eric Sens var nere och hjälpte till genom att hålla en kortare föreläsning om fysisk träning. Efter det höll han självklart i ett tufft pass innan vi gav oss av till Slottsmöllan för En härlig dust i Laserdome.

Efter film och häng sov vi över i klubblokalen. Dagen efter började med videoanalys av olika spelsekvenser. Därefter fick tjejerna avsluta dagen med övningar och internmatch.

Härligt att hänga med dessa grymma tjejer!

Gemensam träning killar och tjejer i Kusten
2021-07-14 13:01

Efter önskemål från spelarna tränade F0708 och P07 ihop på dagens träning. Efter flera veckors uppsnack blev det äntligen av och det var tydliga könsuppdelningar i början av träningen. Däremot blev alla övningar mixade och träningen blev riktigt bra med härlig koncentration från alla.

Som avslutning blev det spel i mixade lag i högt tempo. Vilken härlig avslutning på höstsäsongen för alla inblandade!