SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B-lag damer

Välkommen till Kustens B-lag damer, födda 2008 och tidigare :-)

Kontaktinformation hittar du under rubriken Kontakt. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att börja spela med oss eller undrar något.

Bilder från den magiska helgen i Varberg
2022-04-11 09:48

Gå in i Bildgalleriet och kika på de härliga bilderna Christian tog på söndagens semifinal och final.

Härlig insats mot Fyllinge
2021-11-08 16:40

Ett stukat självförtroende fanns hos laget inför matchen mot Fyllinge. Inte blev det lättare med två baklängesmål i första perioden. Men efter detta gjorde tjejerna sin kanske bästa match än så länge. Vi pratade om att det var viktigt att vinna fler närkamper än vi förlorar. Det är bara genom att kämpa lika hårt som motståndarna vi kan förvänta oss ett bra resultat.

 

Detta lyckades vi med och vi visade också hur mycket innebandy det finns i laget mär vi hämtade upp till 2-2. 

 

Mycket på pluskontot (powerplay, inställning, mod och passningsspel) men också lite att jobba på (komma högre upp med laget, längre anfall och spelare som skymmer målvakten och tar returer).

 

Kika på de fina bilderna i bildgalleriet som Christian Jeppsson tog. Grymt fina!

Kustens IF F0708 bjöd in HGH F06-08 (september 2020)
2021-07-14 13:08

Så kul att testa på nya saker och träffa nya personer! Tjejerna från HGH F06-08 kom ner till dagens innebandyträning och fick testa på hur vår idrott fungerar. De var modiga och lyckades med bra hjälp från våra tjejer lära sig grunderna i passningsteknik och vad t.ex. ready position är.
Det syntes att fotbollstakterna gav dem bra koll även på innebandyn. Bra spelförståelse och bra fysik!
Samtidigt visade våra tjejer prov på hur man skyddar boll och bra skotteknik samt annan mer specifik innebandykunskap. Precis som sig bör!

Vi får se vad vi gör nästa gång vi ses, för detta gör vi gärna om.

Spännande helg och måndagsträning (september 2020)
2021-07-14 13:06

Det är nyttigt att förlora och att lära sig av det som inte gick så bra. Detta fick vi uppleva i fredags när vi förlorade mot Träslövsläge med 5-1. Siffrorna var i underkant ska sägas.
På kvällen glömdes matchen bort då vi tillsammans med motståndarna åt pizza och hade en musikquiz samt utomhuslekar. Härligt!

På lördagen åkte Träslövsläge till Haverdalshallen för att tillsammans med Munka-Ljungby spela en miniturnering. Nu var det andra bullar som gällde. En kort diskussion kring vad som inte fungerade i fredags med tydliga fokuspunkter till dagens match gav ett helt annat spel. Nu spelade vi 2-2 mot Träslövsläge i en jämn och välspelad match. Det fina spelet fortsatte sedan i matchen mot Munka-Ljungby. Trots många bra chanser i första perioden låg vi under med 3-1 i paus. Det kändes inte helt rättvist även om Munka-Ljungby gjorde några riktigt fina mål. Den sista perioden blev jämnare och slutade rättvist oavgjort, 0-0.

Måndagens träning blev lite annorlunda då vi delade plan med Herr U-laget. Det var spännande för tjejerna att få visa upp sina kvaliteter för de 3 - 5 år äldre killarna. Detta gjorde de alldeles utmärkt!

På söndag blir det spännande igen då vi kommer att träna innebandy ihop med HGH F0708. Syftet är att helt enkelt skapa möjligheter till möten mellan människor, men även att kanske någon att HGH-tjejerna vill börja spela innebandy på vinterhalvåret när fotbollen går ner lite i träningsmängd.

Wow vilka tjejer vi har i F0708!
2021-07-14 13:05

Vi ledare vet hur mycket våra spelare utvecklas, men att de skulle klara av att göra allt vi övat på så bra mot det bästa laget i serien överraskade oss.
Efter matchen var tränarna i båda lagen överens om att det varit en mycket välspelad match mellan två lag på hög nivå. Det är med stor stolthet vi går vidare i vår innebandyresa. Vi vet att vi gör rätt som arbetar med utvecklingsfokus och inte i första hand resultatfokus. Sedan gör det ändå lite ont att tappa en 1-0 ledning till en förlust med 1-2 i slutet av matchen, men vi tar nya tag!
Vi tar med oss orden från Onsalas tränare, att vi var ett av de bättre lagen de mött i år och att vi spelar innebandy med fokus på passningsspel.

 
Våra samarbetspartners