SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
B-lag damer

Spännande helg och måndagsträning (september 2020)
2021-07-14 13:06

Det är nyttigt att förlora och att lära sig av det som inte gick så bra. Detta fick vi uppleva i fredags när vi förlorade mot Träslövsläge med 5-1. Siffrorna var i underkant ska sägas.
På kvällen glömdes matchen bort då vi tillsammans med motståndarna åt pizza och hade en musikquiz samt utomhuslekar. Härligt!

På lördagen åkte Träslövsläge till Haverdalshallen för att tillsammans med Munka-Ljungby spela en miniturnering. Nu var det andra bullar som gällde. En kort diskussion kring vad som inte fungerade i fredags med tydliga fokuspunkter till dagens match gav ett helt annat spel. Nu spelade vi 2-2 mot Träslövsläge i en jämn och välspelad match. Det fina spelet fortsatte sedan i matchen mot Munka-Ljungby. Trots många bra chanser i första perioden låg vi under med 3-1 i paus. Det kändes inte helt rättvist även om Munka-Ljungby gjorde några riktigt fina mål. Den sista perioden blev jämnare och slutade rättvist oavgjort, 0-0.

Måndagens träning blev lite annorlunda då vi delade plan med Herr U-laget. Det var spännande för tjejerna att få visa upp sina kvaliteter för de 3 - 5 år äldre killarna. Detta gjorde de alldeles utmärkt!

På söndag blir det spännande igen då vi kommer att träna innebandy ihop med HGH F0708. Syftet är att helt enkelt skapa möjligheter till möten mellan människor, men även att kanske någon att HGH-tjejerna vill börja spela innebandy på vinterhalvåret när fotbollen går ner lite i träningsmängd.


Nyhetsarkiv
Stolta ledare2021-07-14 12:51
Ända in i kaklet2021-07-14 12:47
Lagmoralen på topp!2021-07-14 12:43
 
Våra samarbetspartners