SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
A-lag Herrar

Mikael Iggström ny tränare för herrlaget!
2023-05-01 21:42
Mikael Iggström tar över huvudansvaret efter avgående Eric Sens. ”Igge” som i sitt senaste ledaruppdrag var i Falkenbergs damlag, har lång erfarenhet som ledare inom innebandyn, han har bl a coachat Halmstad IBK i div 1 under flertalet säsonger.
Till sin hjälp kommer Igge att ha Senioransvarig Nicklas Andersson, samt nuvarande B-lags tränare Martin Eriksson (fokus B-lag i div tre).
 
Inför kommande säsong har herrtruppen spetsats med ett par nyförvärv utifrån, samt att flera yngre spelare flyttats upp från U-laget. Herrtruppen består i dagsläget av cirka 35 utespelare och målvakter, dessa kommer utgöra underlaget för seriespel i div 2 samt div 3.
 
Senioransvarig Nicklas Andersson kommenterar:
Efter en lång och framgångsrik säsong där vi föll på målsnöret i finalspelet, är det skönt att kunna konstatera att trots att vi tappar avgående Eric Sens, står väl rustade på ledarsidan även nästa säsong. Igge har en gedigen bakgrund inom innebandyn och kommer att vara central när vi med våra herrar ska ta ytterligare kliv. Truppen består av många yngre spelare, där några redan förra säsongen tog stora kliv och spelade till sig ordinarie platser. Jag är övertygad om att Igge kommer att kunna utveckla dessa spelare ännu mer kommande säsong.
Med Igge som ledare är målsättningen att vi ska bli mer framåtlutade, med ett högre presspel och ett större bollinnehav.
 
Jag och alla spelare ser redan fram emot nästa säsong!
 
Våra samarbetspartners