SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
U-lag Herrar

Summering av säsongen (apr 2019)
2021-07-14 18:10

Ännu en framgångsrik och rolig säsong är nu slut. Vi har under den här säsongen haft hela 90 tillfällen där vi spelat innebandy på träning eller match. Det är många timmar! Vi påbörjade säsongen med uppstart med judo och sedan har det löpt på med DM, matcher och träningar tills vi avslutade med Warbergsspelen.
Sportsligt har det gått bra, vi har spelat i den högsta serien Röd 1 och efter de två topplagen var det jämt mellan oss andra lag. Vi avslutade på topp med riktigt bra matcher mot Stenungssund, Pixbo och Älvstranden. Kustens spelsystem börjar sätta sig till slut. Speciellt roligt tycker vi det är att vi gör det med ett 02-04 lag. Vi har under året integrerat 04orna in i juniorlaget. Tyvärr är det så att vissa slutar med innebandyn men vi har också fått många nya spelare, dels personer som har börjat spela men också personer som kommer från Halmstad. Detta gör att vi är i princip nästan lika många spelare som när vi startade säsongen. Det tycker vi är ett bra betyg på att vi i Kusten har en bra verksamhet.
För 2019/2020 tar vi nya tag med att anmäla oss till Helsingborgscupen igen (FCH-cup). Den går i år den 29e september så boka in detta datum redan nu. I tränarstaben kommer Andreas ta en paus men Annika går in som stöd till Tommy och Peter som kommer att fortsätta med samma energi och engagemang. Det blir mer spännade nyheter till hösten.
Nu i sommar drar även försäsongsträningen i gång i samarbete med a/b-truppen. Eric Sens som har t.ex. tränat Falun kommer att lägga upp programmet och vi hoppas att verkligen alla har möjlighet att vara med vid dessa träningstillfällen! Så här bra chans till lysande fysträning ges inte ofta. Mer info kommer om detta
Hälsningar från ledarna
Kusten - Sveriges trevligaste innebandyförening


Nyhetsarkiv
Lyckad kickoff idag2021-08-21 20:46
FCH-cup P13 (sept 2015)2021-07-14 17:54
 
Våra samarbetspartners